A világ konyhái
Családi hidegkonyha
Étkek, tippek, fortélyok
HASZNOS ÖTLET- FŐZZÜNK MIKROHULLÁMMAL
Házi pékség
Horváth Ilona:Szakácskönyv
Koktélok -Dr Oetker
MAGYAROS IZEK MIKROHULLÁMON
Mikrohullámú szakácskönyv
Nagy szakácsok kis fortélyai
PELLE: NYÁRI ÍZEK TÉLIRE
Régi és új ízek
SÜSSÜNK OLAJSÜTŐBEN
Sütés - főzés mikrohullámon
Szerelmi serkentők, Peter Levene
Tanácsok mikrohullámú sütőkhoz
Vízvári Mariska szakácskönyve Száz specialitás
Vízvári Mariska nemcsak színpadi és filmszerepei miatt volt népszerű, sokan olvasták receptjeit is. E könyvben közölt ételek ma is elkészíthetők némi módosítással. Ma már zsír helyett olajat, a sok vaj helyett pedig margarint használunk a főzéshez, sütéshez és a húsételek elkészítéséhez. A húspótló ételeket akár a vegetáriánusok is fogyaszthatják. A receptek igen változatosak, a hozzávalók ma is beszerezhetők. A habverőt felváltották a különféle elektromos keverők, így a receptekben megadott elkészítési idő is lerövidült. Találunk néhány tippet arra is, hogyan tehető gazdaságossá háztartásunk vezetése. Egyszóval Vízvári Mariska olyan időtálló receptkönyvet írt, amely nemcsak a huszadik század elején, hanem napjainkban is méltán népszerű, hasznosan forgatható kiadvány